Our Mission

Tarkoituksemme rakentamisen suunnittelu- ja konsulttikumppanina on auttaa sinua onnistumaan hankkeessasi tunnistamalla parhaat rakentamisen ratkaisut ja tekemällä vilpittömästi työtä

yhdessä.

Our Identity

Me uskomme, että ainoa mahdollinen lähtökohta rakentamiselle on ihminen.

 

Arvomme luovat perustan kaikelle tekemisellemme. Parempaa kaupunkia voidaan rakentaa vain kulttuurissa, jossa ihmisiin luotetaan ja heitä kuunnellaan. Pyrimme aina avoimuuteen niin työmaalla, toimistolla kuin asiakkaiden kanssa toimiessamme.

Olemme yhdessä onnistuneet luomaan Katton Geometrin Burosta kasvavan ja menestyvän yrityksen. Tahdomme olla edelläkävijöitä niin asiakaspalvelun kuin uusimpien teknologioidenkin saralla. Vauhdikas porukkamme kokeilee rohkeasti uutta, eikä pelkää haasteita.

KGB Rakennus Oy tunnetaan vastuullisena ja luotettavana kattourakoitsijana. Ydinpalveluitamme ovat huopakaton asennus sekä kattoremontti. Helsinki, Espoo, Vantaa sekä muu Uudenmaan seutu on pääasiallista toiminta-aluettamme, jossa olemme toteuttaneet jo lukuisia kohteita. Henkilökunnallamme on pitkäaikainen kokemus ja vankka ammattitaito vesikatto- ja vedeneristystöistä, ja kattotöissä meihin luottavat niin asunto-osakeyhtiöt, kiinteistönomistajat kuin pientalo-omistajatkin. Saat tarvittaessa asiantuntevan avun jo suunnitteluvaiheessa, ja toteutamme kattotyöt avaimet käteen -periaatteella. Kun tarvitset aidon ammattilaisen asialle, valitse palveluntarjoajaksi KGB Rakennus Oy.

Experienced Leadership