Dive Into the New Age of Advanced Roof Construction

Palvelut

Kattorakenteiden Korjaukset

Käyttämämme tuotteet ovat sertifioituja kumibitumikermejä. Kateratkaisumme täyttävät RIL 107/2012 sekä Toimivat Katot 2013 vaatimukset palon- sekä lujuuskestävyydeltään nykyiset vaatimustasot.

Kattokaivon Uusiminen

Palvelemme kaikkia asiakkaita kokonaisvaltaisesti – toteutamme kattoremontit alusta loppuun saakka, "avaimet käteen" –periaatteella. Palveluumme kuuluu vanhan katon purkutyöt, rakenteiden kunnon kartoitus ja uuden katon asennus kattoturvatuotteineen. 

Peltikatto

Peltikatto on pitkäikäinen kattotyyppi, mutta sen yleiskunto on syytä tarkastaa tasaisin väliajoin. Tarvittaessa kartoitamme peltikattosi kunnon, korjaamme vauriot tai asennamme tilalle täysin uuden katon.

Remontoimme ja Rakennamme Kattotöiden Lisäksi

Remontoimme, rakennamme ja toteutamme uudisrakennusprojektit toiveidesi mukaan. Kauttamme saat laadukasta palvelua anturasta ylöspäin, aina kattotuoleihin saakka!

Hakaniemi KGB-Rakennus Oy

Olemme Parantumassa Sinulle

Rihards Naumovs CEO KGB

Rihards Naumovs

CEO

Teillä on tavoitteita, visio ja budjetti, meillä on asiantuntemus niiden toteuttamiseksi. Hankesuunnittelumme ottaa kaikki sidosryhmät mukaan suunnitteluun jo alkuvaiheessa, jonka jälkeen ratkaisukehityksemme tarjoaa juuri teidän tarpeisiinne sopivan suunnitelman.